DONATIE

Bedrag: 

free counters
SocialTwist Tell-a-Friend

HISTORIE


De kunstenaar stelt zich tot doel om elk werk eenmalig uit te voeren, zogenaamde unica. Wetend dat alles wat je in de natuur ziet uniek is, ook al lijken alle blaadjes van een boom op elkaar,  toch weet je dat ze allemaal van elkaar verschillen. Dit geldt ook voor alle werken van Jan Willem van Swigchem. De kunstenaar heeft diverse tentoonstellingen op zijn naam staan oa.in Seasons Galleries te Den Haag, Galerie Rob van Doel te Den Haag, Galerie Braggiotti te Rotterdam, Amsterdam en in vele andere galerieën.

De papierreliëfs van Jan Willem van Swigchem zijn zeer opvallend en getuigen van grote originaliteit, dit wordt versterkt door het feit dat men deze kunstvorm zelden tegenkomt. De kunstenaar stelt zich tot doel om minimaal eenmaal in de 2 à 3 jaar te exposeren. Kunstwerken van Jan Willem van Swigchem bevinden zich in vele particuliere -en zakelijke collecties in Nederland en ver daarbuiten.

 

tijdslijn-klein

 

Het feit dat Jan Willem van Swigchem een zeer veelzijdig kunstenaar is blijkt wel uit het feit dat hij naast het creëren van papierreliëfs en papier-sjablonen zich ook nog bezig houdt, met het ontwerpen van stoffen (textiel) en met het digitaal ontwerpen van textures welke voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden oa. als artistic brushes in speciale grafische software als bijvoorbeeld ZBrush ®. Ook op muzikaal terrein laat hij zich niet onbetuigt. Ga naar de weblinks pagina om naar de websites te gaan die bij genoemde activiteiten horen.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de papierreliëfs in kleur: